Incentives

Wij zijn experts op het gebied van originele, creatieve Incentives in Campanië en helpen u een reis samen te stellen waarbij uw bedrijfsdoelstellingen worden gerealiseerd. Incentive reizen om uw medewerkers te motiveren, te belonen, het groepsgevoel te versterken of uw netwerk te vergroten.

Memorabele Incentive reis

Vaili biedt u creatieve programma’s met teambuilding activiteiten en educatieve onderdelen, die wij geheel in overleg met u, samenstellen en organiseren in regio Napels. Dit alles passend binnen uw budget maar met een onvergetelijk, exclusief en luxueus Italiaans tintje!

Wat onderscheidt ons?

Het verschil dat wij maken met de andere incentive-reizen aanbieders, is dat wij al jarenlang wonen in Campanië, in het schilderachtige plaatsje Sorrento, maar zijn opgegroeid in Nederland. Hierdoor kennen wij uw weg, uw taal en cultuur maar ook de Italiaanse. Wij zijn bekend met de gewoonten en gebruiken in Zuid-Italië en weten de juiste wegen te bewandelen. Wij kennen de markt en de lokale bevolking en doen al jarenlang zaken met hen. Dit betekent voor u dat wij helder en duidelijk communiceren in de Nederlandse taal waarin afspraken en beloftes worden waargemaakt.

Hierdoor kunt u met een gerust hart de organisatie van uw incentive reis aan ons overlaten want wij begrijpen uw werkwijze en hoe belangrijk het is afspraken na te komen en deadlines te behalen.

Een ander voordeel is dat wij door onze nauwe contacten en jarenlange samenwerking met hotels, restaurants en overige leveranciers scherpe tarieven exclusief voor Vaili hebben weten te bedingen waar u gebruik van kunt maken.

Tijdens uw Incentive zijn wij uiteraard de gehele dag aanwezig om u te begeleiden en u te vertellen over de Italiaanse mode, de culinaire hoogstandjes, de romantiek, de cultuur, shopping en zelfs de taal.

Ongeacht dat wij in Italië wonen kunnen wij toch bij u langskomen om uw doelstellingen en plannen persoonlijk te bespreken want wij verblijven ca. 50% in Nederland en 50% in Italië. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen!

Bent u op zoek naar ondersteuning en advies.
Wij staan voor u klaar met professioneel, onafhankelijk advies en creatieve ideeën.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.