Vakantie Capri

Capri is een Italiaans eiland gelegen in de baai van Napels.
De eilanden in de baai van Napels zijn allemaal een bezoek waard, het zijn prachtige eilanden met een rijke cultuur.

Wat te doen op Capri?

Capri staat bekend om zijn schoonheid en fraaie uitzichten. Het centrum van Capri is een mooi begin om te ontdekken. De cultuur en de lokale gerechten zijn duidelijk aanwezig in het centrum. De gerechten worden gemaakt van de gewassen die groeien op het eiland en van de vissen die gevangen worden rondom Capri.

Vakantie Capri

Natuurlijk kan je kiezen om te zonnen op de vele stranden op het eiland, maar wij raden je ook aan om Capri verder te ontdekken. Je kan bijvoorbeeld meegaan op een boottocht rondom het eiland. Hierdoor kan je de mooiste plekken van het eiland bezichtigen en de boot stopt bij de Blue Grotta. Eenmaal aangekomen bij deze zee grot kan je hier overstappen op klein roeibootje, zodat je de grot van binnen kan bezichtigen.

Het eiland heeft meer grotten die je kan bezichtigen, naast de Blue Grotta. Een voorbeeld hiervan is de bekende witte grot en de groene grot.

Monte Solaro

Het hoogste punt op Capri is de berg Monte Solaro. De berg kan bereikt worden met een wandeling op de paden of met een stoeltjeslift.

Monte Solaro Capri

Op deze berg heb je een mooi overzicht over de Golf van Napels en Salerno.

Bereikbaarheid Capri

Capri is een eiland en daarom alleen bereikbaar via de Golf van Napels. Met een veerboot of een snellere vleugelboot is het eiland bereikbaar. Deze vertrekken vanuit verschillende havens, waaronder de havens van Sorrento, Positano, Amalfi, Mergellina en Molo Beverello.

Wij zelf zijn woonachting in Sorrento en vanaf Sorrento is de reis naar het eiland 40 minuten met de veerboot en 20 minuten met de draagvleugelboot.

Wat kan Vaili Travel voor jou betekenen?

Wij kunnen optreden als reisgids of reisplanner  in jouw avontuur op Capri. Wij zijn zelf woonachtig in Sorrento, waar de veerpont de haven verlaat naar Capri. Zelf zijn wij bekend met de gerechten en de cultuur van het mooie eiland.

Uiteraard kunnen wij jou bijstaan in het plannen van je dagen op het eiland. Wij geven je tips over de bezienswaardigheden, lokale eettentjes, de beste b&b/hotels en nog veel meer!

Heb jij interesse in een vakantie naar Capri? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar Vaili Travel Nederland: T: +31 (0) 78 842 1631 // Vaili Travel Italië T: +39 331 541 3352

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.