Wie zijn wij

Vaili, uw partner voor de organisatie van Meetings & Congressen, Incentives, Evenementen, Groepsreizen en Bruiloften in Campanië, Zuid-Italië. Een van de dingen wat ons uniek maakt is dat wij ons concentreren op één streek. Daarmee zijn wij niet de zoveelste partner die “wereldwijd” en daarmee generalistisch opereert. Onze gespecialiseerde en regionale kennis & “know-how” zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt staan.

Ervaring!

Vaili beschikt over meer dan 7 jaar ervaring binnen de hospitality en hotellerie, aangevuld met ruim 5 jaar ervaring in de MICE en zakelijke reisindustrie. Daarnaast hebben wij ervaring opgedaan bij verschillende DMS’s in zowel Nederland als Italië. Daarmee zijn wij in zowel Nederland als Italië de perfecte partner voor de organisatie van uw evenementen.

Speciale Onderhandelde tarieven!

Om het maximale uit uw budget te halen en kosten te besparen beschikken wij over exclusief onderhandelde contractafspraken met diverse hotelketens, vervoersmaatschappijen, restaurants en aanvullende leveranciers.

Passie!

Zo enthousiast als u bent over uw plannen, zo betrokken zijn wij met u. Met 100% inzet en passie kleuren wij uw doelstellingen. Wij vertalen uw inhoud naar een prachtige ervaring in het land waar onze passie ligt, Italië!

Dynamisch!

Een jong, gedreven, bewust én charismatisch team!

Wij spreken Uw taal!

(Nederlandse, Engelse, Duitse en Italiaanse taal)
Dit vergemakkelijkt de communicatie. Wat resulteert in heldere en duidelijke afspraken voor u.

U kunt bij ons terecht zowel in Nederland als in Italië!

Wij werken vanuit de streek zelf, Sorrento én vanuit Nederland. Daarmee kunnen wij makkelijk bij uw langskomen wat zorgt voor een persoonlijke benadering. Uiteraard begeleiden wij u ook tijdens uw reis!

Kennis van de streek, Campanië!

Woonachtig in Sorrento en met directe familie in Napels zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste hotspots, bezienswaardigheden en ontwikkelingen in de streek.

Wij hebben de Nederlandse en Italiaanse nationaliteit, dus zijn op de hoogte van beide culturen!

Wij zijn op de hoogte van zowel de Nederlandse als Italiaanse gewoonten en gebruiken. Doordat wij veel werkervaring in beide landen hebben opgedaan, beschikken wij over veel lokale kennis.

Professioneel en Flexibel!

Wij staan garant voor een professionele en flexibele dienstverlening. Dit bereiken wij door een efficiënte organisatie, perfect time-management en een snelle communicatie. We zijn pro-actief en komen afspraken na.