Bruiloft in Italie

Wil jij jouw bruiloft in italie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

bruiloft in italie

Al jarenlang organiseren wij bruiloften in Italie met 100% passie en inzet. Wij realiseren voor jou een onvergetelijke bruiloft met Italiaanse stijl en klasse om nooit te vergeten.

Wij zijn bekend met deze voorwaarden en begeleiden wij jou met de procedure, zodat jouw huwelijk wettelijk wordt goedgekeurd. Doordat wij al jaren bekend zijn met de lokale leveranciers, kunnen wij voordelige, vaste prijsafspraken regelen.

weddingplanner

Als weddingplanner in Italie, hebben wij veel ervaring in deze wereld en kunnen wij alle benodigdheden regelen voor jou, zodat jouw bruiloft in italie werkelijkheid wordt.

Enkele zaken die wij regelen zijn: een deskundige fotograaf, accommodatie (bruidssuite), vervoer van en naar het vliegveld, de perfecte trouwlocatie, ceremonie en ceremoniemeester, catering, trouwvervoer, bloemen, muziek, kapper, visagist, documentatie, tolk en nog veel meer.

Wij zorgen ervoor dat jouw huwelijk tot in de nopjes verzorgt is en het voldoet aan jouw wensen. Dat is het belangrijkst voor ons. Wij willen namelijk dat jij deze dag nooit meer vergeet en voor altijd koestert. Alleen dan is onze missie geslaagd!

Het meest magische moment in je leven: je bruiloft in italie! Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of lees verder op ‘Vaili Weddingplanner’.

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Loading...