B&B in Napels

Napels is een stad gelegen in Zuid-Italië en heeft veel te bieden. Met zijn mooie ligging aan de golf van Napoli en zijn historische achtergrond is het de perfecte locatie voor toeristen. De stad staat vol met prachtige paleizen en beroemde pleinen en musea waar je de historie van deze plekken nog steeds kan ervaren.

Er zijn veel wandel- en fietsroutes in en rondom Napels om de historische gebouwen te bezichtigen en één van de indrukwekkendste vulkanen te zien, de Vesuvius. Wij kunnen allerlei vervoersmiddelen (fiets, scooter, auto) regelen om de stad en het prachtige landschap te verkennen.

Ben jij op zoek naar een lokale gids, die de Italiaanse en Nederlandse taal beheers? Bij VailiTravel ben je aan het juiste adres!

Wat kunnen wij u aanbieden?

Napels en het gebied eromheen heeft geen geheimen voor ons. Wij zijn namelijk woonachtig in Zuid-Italië en daardoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste hotspots, bezienswaardigheden en ontwikkelingen in de streek. Wij hebben daarnaast ook nauwe contacten met B&B in Napels.

Wij kunnen  de routes plannen of als gids mee op jouw reis door Napels. Wij fungeren ook als een lokale gids. Wij kennen de achtergronden en de historie van de bezienswaardigheden van Napels.  Wij wijzen jou de beste restaurants met lokale producten aan, zodat je de stad niet alleen ziet, maar ook ervaart! Ben jij op zoek naar B&B in Napels neem dan ben je bij Vaili Travel aan het juiste adres!

Wij spreken de taal

Als reisgids/planner organiseren wij al jarenlang activiteiten, reisplanningen en evenementen in Napels en Sorrento. Wij beheersen de Nederlandse, Engelse, Duitse en Italiaanse taal.

Haal het maximale uit je budget!

Om het maximale uit je budget te halen en kosten te besparen beschikken wij over exclusief onderhandelde contractafspraken met diverse hotels/B&B in Napels, vervoersmaatschappijen, restaurants en aanvullende leveranciers.

B&B in Napels

B&B in Napels

Je kan nu deze fantastische agriturismo B&B bij ons boeken!

Bent je op zoek naar ondersteuning en advies. Wij staan voor jou klaar met professioneel, onafhankelijk advies en creatieve ideeën. Je kan vrijblijvend contact opnemen met ons door onderstaand formulier in te vullen.

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.