Agriturismo sorrento

Loading...

Bent u opzoek naar een agriturismo in Italië? Dan kunnen wij u verder helpen! Vaili Travel biedt u een fantastische agriturismo Sorrento (zuid-Italië) aan.

Deze agriturismo is gelegen in de heuvels en heeft een groene tuin van 400 hectare groot en aflopend tot aan de zee met prachtige, oude olijfbomen. De ideale vakantiebestemming, om optimaal te genieten van al het mooist dat Italië kan bieden. U geniet van de prachtige zee uitzichten over Capri, Sorrento, de Amalfikust en zelfs tot aan Salerno.

Wilt u culinair genieten van lokale gerechten? Een gezellige lunch of uitgebreid diner met de familie? U kunt heerlijk buiten dineren of binnen in het authentieke restaurant en genieten van de streekgebonden producten die worden geserveerd.

Agriturismo sorrento tuin

U kunt een kamer huren in deze B&B en is ook geschikt voor groepen tot aan 25 personen. De eigenaren zijn open en gastvrij en geven u graag informatie over de gang van zaken op de bestemming en Vaili Travel geeft u alle informatie over de hotspots en bezienswaardigheden in de omgeving.

Er is een buitenzwembad en een agriturismo waar de eigenaren zelf diverse producten maken. Dit doen zij al 5 generaties lang op traditionele wijze. U kunt hier diverse kookworkshops volgen. Ze maken lokale producten en bottelen ook het wereldbekende drankje Limoncello uit Sorrento.

Neem gerust contact met ons contact op indien u hier graag wilt verblijven tijdens uw vakantie in Italie! Of als u meer voorlichting en advies wilt over deze agriturismo in Sorrento of over de bezienswaardigheden.

Agriturismo sorrento B&B hotel

Waarom agriturismo sorrento?

Agriturismo Sorrento is speciaal uitgekozen vanwege zijn locatie, waar je heerlijk kan ontspannen, een boek lezen en/of een wandeling te maken. U kunt hier de plaatselijke cultuur ervaren en de lokale producten proeven, genieten van het uitzicht op de natuur en de prachtige kustlijnen.

Ook heel handig voor als u met de auto komt, gratis parkeren!

Agriturismo sorrento uitzicht voorkant

Vul het formulier hieronder in en wij reageren zo snel mogelijk!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.